Een goede en voordelige telefoon reparatie in Arnhem

telefoon-reparatie

Mijn zus had haar telefoon een aantal dagen geleden laten vallen waardoor haar microfoon en haar camera niet meer werkte. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar telefoon reparatie Arnhem om een goede telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden. 

Terecht gekomen op de website van Myphone 

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Arnhem kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoonwinkels die telefoons repareren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar adhd vergeleken sprak ons de website van Myphone ons het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat je 6 tot 12 maanden garantie zult ontvangen op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om de telefoon van mijn zus te laten repareren. 

Zeer vriendelijk geholpen door een van de monteurs

In de winkel werden we erg snel en zeer vriendelijk door een van de deskundige monteurs geholpen. De telefoon van mijn zus werd erg snel een voordelige prijs gerepareerd. haar telefoon werkt nu weer naar behoren. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over My Phone. We raden deze telefoons winkel daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Arnhem.