iPhone 6 scherm reparatie: zo gepiept!

iPhone

Helaas ben ik echt zo’n kluns en laat ik dus regelmatig mijn telefoon per ongeluk vallen. Een iPhone 6 scherm reparatie bij PhoneWorld komt dan echt als geroepen als je een flinke barst in je scherm hebt! Ik heb mijn iPhone hier al heel vaak laten repareren omdat mijn iPhone 6 weer eens kapot was. Gelukkig is dit bij PhoneWorld geen enkel probleem en is een schermvervanging zo gepiept. Vaak sta ik binnen een half uurtje alweer buiten en ik ben dus zeer tevreden over de service. Hieronder vertel ik je er wat meer over.

https://afdb.nl/binnen-no-time-een-werkende-smartphone-dankzij-iphone-reparatie-utrecht/

Originele onderdelen en garantie

Bij PhoneWorld werken ervaren reparateurs die precies weten hoe een iPhone in elkaar zit en ze gebruiken ook 100% originele onderdelen van Apple bij de vervanging van je telefoonscherm. De kwaliteit wordt op deze manier dus echt gewaarborgd! Verder krijg je ook garantie op de reparatie en dit idee is wel zo fijn. Zo weet je namelijk zeker dat je altijd weer terug kunt komen met je telefoon, mocht het zo zijn dat ‘ie na de reparatie het nog steeds niet naar behoren doet.

iPhone

Klaar terwijl je wacht

Een iPhone 6 scherm reparatie is zo gepiept bij PhoneWorld: meestal sta je binnen 30 minuten weer buiten! De reparateurs zijn namelijk goed voorbereid op jouw komst en kunnen direct beginnen met de reparatiewerkzaamheden. Bij het maken van een afspraak online kun je reeds aangeven dat het scherm van je iPhone kapot is, waardoor PhoneWorld al weet wat ze kunnen verwachten. Daarnaast zie jij online ook al meteen hoeveel geld je in totaal kwijt bent aan de schermreparatie. Deze duidelijkheid vind ik persoonlijk superfijn, want zo kom je niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen. Heb jij ook een kapotte iPhone en wil je deze laten repareren? Maak dan snel een afspraak met PhoneWorld!