Super tevreden over de tablet reparatie in Rotterdam bij The Repair House

LOGO

Mijn oma had haar tablet laten vallen waardoor het scherm niet meer aanging. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar tablet reparatie Rotterdam om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden die de tablet van mijn oma kon repareren. 

Zeer veel telefoons zaken in de buurt van Rotterdam 

Toen ik samen met mijn oma op het internet op zoek ging naar tablet reparatie Rotterdam kregen we zeer veel verschillende telefoons zaken in de buurt van Rotterdam. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons de website van The Repair House ons het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat je 12 maanden garantie zult ontvangen op een reparatie die het bedrijf uitvoert. Ook heeft het bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring. Dit sprak mijn oma super erg aan waardoor we besloten om samen een bezoek aan de winkel te brengen. 

House ons het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat je 12 maanden garantie zult ontvangen op een reparatie die het bedrijf uitvoert. Ook heeft het bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring. Dit sprak mijn oma super erg aan waardoor we besloten om samen een bezoek aan de winkel te brengen. 

reparatie schade

Super tevreden over de reparatie van The Repair House 

In de winkel werden we allebei erg vriendelijk ontvangen en we werden allebei zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen. De telefoon van mijn oma was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Na de reparatie werkte de telefoon van mijn oma weer uitstekend. Daarom zijn we ook erg tevreden over de reparatie die het bedrijf heeft uitgevoerd. We raden dit bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een gedoe telefoons zaak.